Шацкие озера

Жемчужина Волыни! Только лучшие воспоминания от отдыха ...

Размещение   Видео   О проекте   Недвижимость на Шацких озерах   Контакты  
Шацкие озера

База отдыха Гарт

Гарт
Контактная информация
Адрес: Волынская область, Шацкий район, с. Свитязь, База практик лагеря «Гарт» ВНУ имени Леси Украинская
Телефон: Тел. : 0976580949 Мацюк Зоряна Сергеевна

На севере Волыни в живописном уголке украинского Полесья находятся Шацкие озера. Здесь сосредоточены оз. Свитязь, Песочное, Пулемецкое, Люцимир, Песчанские и др. Сочетание водной лазури озер с веселой зеленью хвойных и смешанных лесов создает неповторимые полесские пейзажи. Озера и окружающие ландшафты стали центром Шацкого природного национального парка. Вблизи с. Скулин среди леса находится оз. Нечимне, нежная и задумчивая красота которого вдохновляла Лесю Украинку. Нечимне опоэтизированная ней в «Лесной песне».

Именно на живописных берегах наибольшего в Украине оз. Свитязь расположена база практик лагеря «Гарт» Волынского национального университета имени Леси Украинки. Уже более 40 лет студенты учебного заведения имеют возможность проходить практику, участвовать в международных, всеукраинских, региональных и университетских научно-практических конференциях, семинарах, оздоравливаться и отдыхать.

По инициативе ректора ВНУ имени Леси Украинка Игоря Коцана была начата реконструкция лагеря, ведь восемь старых деревянных домиков и шесть хижин НЕ помещали и трети студентов-практикантов. Условия лагеря не позволяли принимать студентов и преподавателей в холодное время года, он действовал только в летние месяцы.

На сегодня база практик гостеприимно встретит 200 желающих отдохнуть. Прежде всего, возведены крупные спальные корпуса - «Улей», «Муравейник» - это двухэтажные помещения с комнатами на 2-3 человека и домики для отдыха со всеми удобствами (мебель, холодильник, телевизор и пр.). К деревянных конструкций подведены новые вентиляционные, отопительные и канализационные системы, что позволяет принимать людей в течение всего года. Каждое здание имеет оригинальное название: «Серебряный волк», «Медвежья лапа», «Пузата лягушка», «Беркут», «Нора барсука», «Три аиста», «Большой паук», «Майский хрущ», административный корпус «Странствующий сокол », конференц-зал -« Сова », сауна -« Дом бобра », столовая -« Три медведя ». Особой гордостью является конференц-зал, рассчитанный на 300 мест. Вблизи пляжа расположен летний бар и танцевальная площадка.


Неповторимый природный ландшафт, экологически чистая местность, красота природы, благодатный климат, ласковое солнце, целебная вода озера дали толчок на проведение студенческого фестиваля украинской эстрадной песни «На волнах Свитязя» на базе практик лагеря «Гарт», организатором которого выступает Волынский национальный университет имени Леси Украинский. Ежегодно участники конкурса «Мисс университета» могут летом отдохнуть на территории базы.

Лагерь имеет спортивно-оздоровительное направление, поэтому преподаватели, работники, студенты и гости базы отдыха могут провести свободное время на площадках для игры в волейбол, баскетбол, гандбол, на теннисных кортах, гимнастических площадках, футбольном стадионе. Все желающие могут отдохнуть в спортивно-оздоровительном лагере "Гарт" в осенне-зимний период.


Много уже сделано, однако строительство продолжается и ведется на основе природных, экологически чистых материалов, по новейшим технологиям и с соблюдением современных требований строительства.

База практик лагеря «Гарт» Волынского национального университета имени Леси Украинки приглашает всех желающих отдохнуть на берегу озера Свитязь!

Расположение
озеро Свитязь (ур. Гушево)
Стоимость
Расстояния, м
до ближайшего населенного пункта: 3000
до леса: 20
до озера: 50

Отзывы. Средняя оценка

  
3.5
5
Lilia   20.08.2020, 22:27
Чудовий відпочинок

Ми з чоловіком та 2 дітками вже другий рік відпочиваєм на базі Гарт. Перший відпочинок у нас тріски склався не такий як ми собі планували... Сама база просто чудова, багато місця, гарні краєвиди, прекрасний захід та схід Сонця, чудова територія для відпочинку, але перший рік нашого відпочинку зіпсувався ставленням адміністрації бази до простих відпочиваючих (ми всі прекрасно знаємо, що було...все описано у попередніх відгуки) тому я не буду зупинятися на цьому, а перейду до відпочинку цього літа) Адміністратора Зоряни вже немає, нас зустріла привітна адміністратор Пані Олена, поселила нас у наш номер, все гарно розповіла, на всі питання, прохання, щиро та доброзичливо відповідала та допомагала... Цей рік мені дуже сподобалось відпочивати на базі Гарт, тому в подальшому планую приїжати тільки сюди, моїй сім'ї дуже сподобалось.
Рекомендую всім)

1
Анна   15.07.2020, 20:21
Стоит ли отдыхать ?

Отдыхали с семьей на базе.
Поселились в мурашнике на 1-м этаже. Взяла 1000 грн за ночь! Когд мы слышали, что другие меньше заплатили. Как не доказовали после, ей похер! Ну не уезжать же сразу, ведь только немного адаптировались с ребенком. Подтверждаю слова других - когда деньги берет Зоряна, то очень улыбаеться, вся така вежливая.
А потом меня с мужем и ребенком 1 год через день тупо выселили в самый последний к озеру номер на 2-м этаже.
ПОНЯТНО,чья она любовница, это все знают, но блин, вам важно спать с этой невежливой курицей и отпугивать клиентов или может все таки опомнитесь пока можно?
Жалко, сколько усилий сделано, такую базу построили.
Одумайтесь, уволите Зоряну!
Хамит, посылает. репутация и так упала в 3 раза точно. Все знакомые уже знают и через такое хамство не едут.
P.S. За кухню вы просите не малых денег, то сделайте так чтобы отдыхающие смогли там покушать и не отравиться хотя бы!
А так база красивая, но блин не жмотитесь вы поубирать нормально и поменять старую технику.
Блин, отдыхов хватает, выберу другое и все.

4
Світлана   02.06.2018, 09:58
База Гарт+персонал

Відпочиваємо на базі Гарт. Територія чудова, гарний ландшафт, чисте озеро... Гарні будиночки на вигляд, а от чистота номерів, тобто її відсутність, вражає! Як і вражає хамство адміністрації з перших хвилин перебування! Скрізь ще минулорічна павутина, пилюка, брудні умивальники. Дивно, як поєднується такий зовні красивий відпочинковий комплекс із таким непрофесійним та некомпетентним персоналом!... Занедбують вони таку гарну базу, а жаль...

5
Галина   07.04.2018, 15:33
Потруїлися!

Відпочивали влітку 2017. Кілька сімей потруїлися їжею з їдальні, дітей навіть в лікарню забрали! Зайщла на кухню, жах! Брудно, антисанітарія! А лікаря на базі нема! Хоч є медпункт, але там якась некомпетентна медсестра, яка не знає що робити і навіть не прийшла поглянути на хвору дитину. Люди, які відпочивають на базі, зовсім не поважають сусідів! Гулянки і пісні до півночі - звична справа біля кожного будиночка. Та й сам ректор університету приїздить і влаштовує гучні нічні гулянки.

4
Валерій   25.07.2017, 18:23
спокійний відпочинок

Відпочивали з дружиною. Поврнулися 3 дня назад. З погодою повезло, тільки в останній день була сильна гроза, така що вирубило світло до ранку. Але це нічого... Територія гарна, з розваг- бар на пляжі велосипеди (середні- 40 грн/год) катамаран (70 грн/год), хоча можуть зробити скидку. Wi-Fi ckf,слабенький, в номерах майже не ловить.Для дітей - гойдалки, майданчики. Харчування хороше - на всі смаки. Пляж дещо малуватий, але нічого. Вода прекрасна та чиста. На о.Пісочному вода брудна (іздили для порівняння). Умови проживання нормальні, єдине що сантехніка "підгулявша" чи неякісна. Десь тече, десь гойдається, на вуличній кухні часто забивається злив. А так все добре. Якщо ще поїдемо потрібно взяти свій човен - рибалка дуже захоплюча (глибинний лов окуня та плотви). Вугрів немає ні в якому вигляді.

5
отдыхавший там   05.07.2017, 08:58
все отлично

отдыхал последние 7 лет (практически через год). все отлично, администрация и обслуживающий персонал отличные. просто тут отзывы пишут в основном те, кому что-то не нравилось. довольные обычно ничего не пишут).

3
Люба   01.07.2017, 23:12
Житло

Доброго дня! Нещодавно відпочивали на базі відпочинку"Гарт",територія просто супер,але цю всю красу перекреслює адміністрація та їхня байдужість до відвідувачів.Заходячи в номер я думал,що все буде відповідати ціні (600 грн за ніч),але я помилилася,побачивши купу бруду та павутиння...так як ми були з маленькою дитиною я була змушена сама прибирати,та вимітати сміття...під ліжком ніхто не протирає взагалі, одне втішає це чистий туалет!!!Гуляючи,вирішили зайти на чай,каву,але при вході нас зустрів молодий чоловік,запитуючи чи є в нас талон!!!Ми навіть не зали про який талон йде мова,і знову ж таки,адміністратор нічого нам не запропонувала при поселенні...!!!Будьте уважні,ви маєте повне право зробити зауваження,ви за це платите свої кошти!!!

3
Сергій   01.07.2017, 17:43
Гарт

гарна територія, смачно годують і гарний шведський стіл, але адміністрація та обслуговуючий персонал перекреслює всі плюси. Зоряна або не справляється зі своєю роботою, або вона так працює, просто ніяк номери не прибрані замки не працюють або немає ключів та багато інших негараздів.

2
Роман   02.09.2016, 16:02
Administraciya ужас

Были в конце августа 2016! Територия отличная,в обычных номерах звукоизоляции ноль! Слышно все из соседних номеров! Админы просто хамло! Надо учиться работать и общаться с людьми- поселить и взять деньги-это их предел,дальше все манеры заканчиваються! Интернет- за каждый час берут оплату! И то ловит в 2-х беседках по територии! В оычных номерах телефон вообще не ловит!
Это не сервис! За все брать бабло- цены не дешевые,могли бы порадовать людей бонусами в виде бп интернета по всей територии!

5
Катерина   08.07.2016, 11:35
Супер!

Вперше потрапила на базу і була неймовірно здивована, що таке буває у Волиських лісах. Гарно, охайно, прибрано. Є чим зайнятися діткам і дорослим. Через дорогу - на конях покататися. Магазинчик поряд. Кому не подобається - заселіться для контрасту на турбазу, а тоді поговоримо)))

3
Наталка   04.07.2016, 16:35
сумнівний відпочинок

Згідна з попердніми відгуками,територія Супер!-природа ,всілякі ландшафтні дизайни,ставок із рибками,багато хвойних дерев,спортивна площадка,футбольне поле...,все чисто ... ,прибрарано...,приємно вразив пляж...і чиста водичка в озері.А от коли попадаєш в номер настрій псується....на 2-му поверсі,2-місний номер за 500грн.,душ лише на першому...(коли сусіди з пеешого поверху замкнули загальні двері на ключ... ,нам помитись на вдалось....).Постіль дуже вразила- в комплект входить наматрасник ( чомусь обліплений чужим волоссям),підодіяльник та наволочка.А де простирадло? матрас брудний ,а подушки страшенно смердять.Кондиціонера в номері немає.Старшна пилюка на меблях та на підлозі ( хоча перед заселенням попердили що їм потрібна 1 година для прибирання номера)

5
Віктор   29.04.2015, 19:33
пропозиція

пропоную придбати для різноманітнення відпочинку на базі...http://chervonograd.lv.olx.ua/obyavlenie/prodam-straykbolnyy-tir-ID7qFF7.html

3
Ольга   28.07.2014, 14:02
Територія - супер, умови - так собі

Територія облаштована так, що почуваєш себе людиною на всі 100%. Красиво, просторо, зі смаком. Правда, аж надто впадає в око жадібність наших можновладців. Все зроблено для товстосумів, без жодної думки про людей, які дещо не дотягують до середнього класу. Якщо хочете їсти готувати самі – це доволі некомфортно, якщо не сказати мало можливо: плита електрична, нагрівається слабо, одна на весь "мурашник". Можна поїсти у їдальні за 90 грн за обід на особу – швецький стіл українського походження: борщ, гречка, котлета, узвар, мед, булочки, яблучка... Сніданок - дешевше: 80 грн. Номери у тому ж "Мурашнику" без зручностей: на другому (чи то на 1,5) поверсі взагалі туалет на 4 кімнати, душу немає, вікна мансардні, сонце шпарить, душно страшно. Пляж вишуканий, але переповнений – заходить, хто хоче, включаючи сумнівних молодиків зі спиртним. З води біля берега я, граючись із дитиною, витягла шматок скла – мабуть, ті ж молодики зі спиртним... За європейські ціни умови таки, на жаль, до євро не дотягують...

1
Віталій   26.07.2013, 17:56
диференційовані послуги!

Придбали путівки в Луцьку, в університеті, який є власником "Гарту" (ми є працівниками університету) за умови, що нам виділять кімнату на 1 поверсі, оскільки є півторарічна дитина. Нас переконали що так воно і буде (в Луцьку). По приїзду до Гарту нам одразу сказали що на 1 поверсі 2-місних номерів немає, тому - тільки на другий. Не обійшлось без скандалу - дуже "гарний" відпочинок коли псують нерва одразу по приїзду. Проте надалі виявилось що номери є, але здаються вони "білим" людям (орієнтовно це - пузаті тупі нахабні фізкультурники (або щось схоже) які пиячать цілу ніч, верещатья як різані, блюють під будинками і матюкаються при дітях. Всі знайомі мої колеги, що не одне десятиліття працюють в університеті і заслужили на достойний відпочинок теж, як і я, виявились на 2 поверсі.
Не хочу описувати всі інші нахабства адміністрації - бо їх масса, проте я впевнений що все це пов'язано з перетворенням Волинського державного університету на східноєвропейський фізкультурний університет імені палки.

PS: Відпочиваю у Гарті майже кожного року починаючи з 1977. Пам'ятаю часи коли Гарт будувався і був приємним і рідним місцем для усіх працівників, які дружно в ньому відпочивали. Проте в останні часи табір перетворюється на концтабір - з простих відпочиваючих деруть гроші і за людей не вважають, зате у повному розгулі наближена до керівництва дурфаківська братва ...

Приємного відпочинку :(

1
Апо   10.05.2013, 10:15
Комариный апокалипсис

Кошмар сотни комаров

5
Alex   10.02.2013, 16:05
Для оптимістки

До чого тут жителі Волинської області, через двох людей виявляється всі волиняни однакові!!! І не треба на людей наклеп зводити, хороші люди, хороша база, все на належному рівні. Відпочивав у липні 2012 року. Рекомендую.

2
Оптимистка   28.01.2013, 23:57
отзыв о базе Гарт

Согласна с Ириной на 100%. Отдыхали с мужем и полуторагодовалым ребенком, я была на 8м месяце беременности,что не помешало администратору Мацюк Зоряне Сергеевне тупо выселить из номера(за который мы,кстати, оплатили наперед ),предложив нам поискать жилье в частном секторе,т.к. мы договаривались не с ней а с замдиректора Анатолием ....,который взял деньги, потому что ее на месте не было, а потом выяснилось, что к ним приезжает администрация Луцкого университета,которому принадлежит база отдыха "Гарт" и их негде поселить.После того как мы наотрез отказались выезжать , мотивируя это тем, что у нас осталось еще 3 оплаченных дня,нас в добровольно-принудительном порядке переселили из номера на 1м этаже в душный номер на 2м этаже с очень крутой лестницей,с которой я два раза чуть не упала(на 8м месяце), а ребенка муж все время носил на руках.
Территория базы очень красивая и ухоженная.Домики все деревянные, есть детская площадка,футбольное поле,волейбольная площадка, много мангалов и мест для отдыха.Ухоженный свой песчаный пляж.На первом этаже боксы на 2 комнаты с общим туалетом и душем, а на втором этаже боксы на 4 комнаты с туалетом, но без душа.Вода в озере кристально чистая!!!!
Очень жаль,что из-за таких как Зоряна Сергеевна и Анатолий, у некоторых может сложиться очень негативное впечатление о жителях Волынской области!!!

2
Ірина   08.08.2012, 09:41
Відпочинок на базі

Відпочила в цьому році на базі "Гарт", сама база величезна, все мальовничо, повітря свіже, але про обслуговування можу сказати, що адміністратор добре ставиться тільки до людей, які платять гроші за номери, всі інші не кодуються. Також могли б покрищити умови проживання в кімнатах

5
Відпочиваючий.   25.06.2012, 13:30
Відгук про базу Гарт.

Одне з найкращих місць для відпочинку на озері Світязь. Були там минулого року на початку червня, платили по 100 грн з людини. Цього року приїхали 20 червня, оскільки раніше не пускали дощі, то вже була ціна 200 грн з людини (або 150 на другому поверсі). Номер потрібно попередньо бронювати по телефону десь за день-два. Поряд є магазин, який розташований при вході в базу відпочинку "Галицький двір". Також щодня на велосипедах приїжають жіночки, які привозять пончики, чорницю, молоко і т.п. Цього року на пляжі з'явились дерев'яні лежаки і крісла - дуже класні. Добавилось кілька гойдалок і дитяча гірка - теж повністю дерев'яна і дуже класна - в Луцьку я такої ніде не бачив. В барі на пляжі продавали пиво (по 12 грн за пляшку :) і була дискотека. На пляжі також волейбольна та футбольна площадка - кожного дня грали волейбол. Від будиночків до пляжу приблизно 50м лісом. В номерах холодильник, супутникове телебачення, душ, туалет, гаряча вода. Кухня на вулиці. Також цього року так і не з'явились протимоскітні сітки - за таку ціну я думаю вони мали би бути. Окрім плати за номер, потрібно буде заплатити охоронцям за стоянку. В воді встановлені буйки та постійно чергують рятувальники, які не дають кататись на човні :) На пляжі встановлені смітники, але не зважаючи на це, окурки часто викидаються просто на пісок - ну це вже залежить від культури відпочиваючих, а не від адміністрації бази. А от прибережну зону можна було б підготувати до сезону краще. Відразу біля берега з-під піску стирчало коріння очерету - дуже небезпечне для босих ніг. А в останній день знайома зайшла в озеро і біля берега порізала ногу склом - дуже тонким, як з-під ампули - осколок стирчав в стопі. Рятувальник швидко приніс з бази аптечку і поріз обробили.

5
Mavka   05.05.2012, 16:13
приятный отдых!

идеальное место отдыха для молодежи; на ОГРОМНОЙ территории этой базы есть различные приятные "мелочи"-увеселения: множество добротных качелей, столовая, бар на пляже, собственно, пляж с песочком, красивейший декоративный прудик с живностью и столиками для отдыха, также множество освещаемых вечером беседок из бруса, мангалы. Домики все и номера из девева (сосновый брус), ремонт очень добротный! а стоимость адекватная (!дешевле за номер чем в убогих частных коттеджах в селе, где условия так себе, помимо крыши над головой ничего нет-никаких дополнительных бесплатных увеселений, да еще и хозяева под одной крышей шныряют, зачастую мешая отдыхать своей чрезмерной бдительностью и жадностью).

5
Mavka   05.05.2012, 16:13
приятный отдых!

идеальное место отдыха для молодежи; на ОГРОМНОЙ территории этой базы есть различные приятные "мелочи"-увеселения: множество добротных качелей, столовая, бар на пляже, собственно, пляж с песочком, красивейший декоративный прудик с живностью и столиками для отдыха, также множество освещаемых вечером беседок из бруса, мангалы. Домики все и номера из девева (сосновый брус), ремонт очень добротный! а стоимость адекватная (!дешевле за номер чем в убогих частных коттеджах в селе, где условия так себе, помимо крыши над головой ничего нет-никаких дополнительных бесплатных увеселений, да еще и хозяева под одной крышей шныряют, зачастую мешая отдыхать своей чрезмерной бдительностью и жадностью).

Добавить отзыв

Ваше имя:

Ваш e-mail (будет скрыт):

Тема отзыва:

Оценка: 1   2   3   4   5  

Текст отзыва:

Проверочный код:
 Показать другую картинку



© 2009-2024 SHACKIE-OZERA.COM.UA: База отдыха Гарт. Цены. Описание. Контакты. Фото

 

Отдых на Шацких озерах. При любом использовании материалов сайта ссылка на www.shackie-ozera.com.ua обязательна !