Шацкие озера

Жемчужина Волыни! Только лучшие воспоминания от отдыха ...

Размещение   Видео   О проекте   Недвижимость на Шацких озерах   Контакты  
Шацкие озера

Кемпинг, палаточный городок Рекреационный пункт "Незабудка"

Рекреационный пункт
Контактная информация

Расположение
Палаточные городки и кемпинги в с.Свитязь
Виды отдыха
Молодежный отдых   
Услуги
Автостоянка / Парковка, Беседки
Питание
BO - без питания
Стоимость
палатка 10-15 грн, стоянка 10-25 грн
палатка до 4 чел. - 10грн
палатка больше 4 чел. - 15 грн
Стоянка
автомобиль - 10 грн
микроавтобус - 15 грн
автобус - 25 грн
Расстояния, м

Отзывы. Средняя оценка

  
4.5
5
ярослав   12.07.2018, 11:46
отдых

є на світязі кемінг у селі пульмо.тихий і затишний.до озера реально 70 метрів.кругом ліс і великий пляж.кращий .рекомендую.

5
Інна   09.07.2018, 10:16
Відгук

Перепрошую. Помилилась. На день Конституції, а не на день Незалежності. Але усім раджу відвідати Шацькі озера і особливо озеро Світязь, а якщо з палатками, то обов'язково кемпінг Незабудка.

5
Інна   09.07.2018, 08:11
Відгук

Їздимо на Шацькі озера тільки в Незабудку, вже 5 років поспіль. Цього року вже були на день Незалежності 4 дні. З кожним роком кемпінг тільки покращується. Вже будують душові кабіни, деякі туалети збили з нових досок, поставили більше нових альтанок. Вода звісно трохи має запах неприємний, але якщо її набрати і почекати поки встоїться пару годин, то запаху немає. Ціни з палатки до 4-х осіб 20 грн, з легкової машини 20 грн.

5
Христина   21.06.2018, 04:07
1

Скажіть будь-ласка хто знає які на даний час в Незабудці ціни і умови?

1
Володимир   21.03.2018, 19:43
Відпочинок

Повністю підтримую Олександра

1
Олександр   06.08.2017, 12:37
незабудка

Були з дружиною на початку серпня 2017 року у кемпінгу "Незабудка" протягом чотирьох днів. Враження подвійні. Красиве озеро з неймовірно чистою водою залишає приємні враження, а от в усьому іншому один негатив. На території кемпінгу одночасно знаходяться кілька тисяч чоловік з палатками. У всіх хто приїзджає вперше - шок і бажання швидше звідси поїхати, але витрачений час і гроші на дорогу беруть своє. Складно знайти місце для палатки і машини. Усі стоять на відстані один від одного в 1-3 метрів. На усіх сайтах пишуть, що відстань від кемпінгу до озера - 30-50 метрів - повна брехня, 400 - 700 метрів. Дійсно є кілька деревяних сільських туалетів і їх дійсно щодня прибирають, але у звязку з великою кількістю відпочиваючих цих туалетів недостатньо, до них постійна черга, всередині брудно і виїдає очі від хлорки та випорожнень, дихати майже не можна, частина людей ходять у кущі, тому навкруги кемпінгу брудно. Є колонка з водою, але пити її не можна, набрати питної води ніде. Баки для сміття розташовані посеред кемпінгу у звязку з чим, навкруги тхне як не туалетом, так відходами з баків. Тільки готуєш обід, навкруги купа зелених мух. Постійно, одна за одною по грунтових дорогах кемпінгу їздять машини, здіймаючи стовпи пилу, тому пил на обличчі, голові, одязі, їжі. Пляж не облаштований. Багато місцевих громадян приносять пончики, варені кияхи і т.д. Ціни кусаються. Невеличкий пончик - 15 гривень, киях - 15 грн - дорожче ніж на Хрещатику!!! Ми себе заспокоювали і казали, що все це дрібниці і їх можна пережити. Але ми ще не знали, що чекає нас уночі... Увечері усі ідять, пють, кричать регочуть, голосно розмовляють. Молодь навкруги включає на всю потужність музику. При тому, що усі знаходяться з усіх сторін в пару метрах один від одного. Дуже багато компаній молоді, які увесь день сплять, а потім усю ніч дуріють. Усю ніч голосно грає з усіх сторін музика, кругом молодь розмовляє тільки матом і чим голосніше, тим вважає це круто. На зауваження ніхто не реагує, бо більшість повністю пяні. Починаються сварки та розбірки між собою та відпочиваючими, що зробили зауваження. Працівники кемпінгу, що збирають кошти з відпочиваючих на це не реагують, бо не охоронники, а працівники лісового господарства і за громадський порядок не відповідають. Десь під ранок увесь цей організм потрохи заспокоюється. Тільки чути як хропуть сусіди в сусідніх палатках, хтось ойкає і мамкає від перепою, хтось блює, хтось ходить і матюкається біля палатки, чути, як продовжують сваритись з порушниками порядку сусіди. Три ночі, що були - майже не спали. Озеро чудове, але усе інше - дикість, на відпочинок навряд чи можна розраховувати.

5
Володимир   29.07.2017, 11:08
Відпочинок

На прокат нічого там нема.

5
Богдан   31.03.2017, 16:23
Отдих

Думаємо їхати в червні на відпочинок хотілося б дізнатися яка вартість проживання в наметі і взагалі плата береться за намет чи за особу?
Чи можна буде взяти на місці намет в оренду??

3
Володимир   14.08.2016, 20:54
Характеристика, оцінка

Доброго часу доби!!!
Хочу описати весь спектр та тонкощі відпочинку на так званому Рекреаційному пункті "Незабудка". Саме слово рекреаційний говорить про культурний відпочинок та лікування відпочиваючих, щоб люди котрі приїзжають-отримали задоволення, відпочити від шуму і тд. наскільки це правда ? Судіть самі.
Якщо проаналізувати то сам форум тут існує тільки для самих відпочаваючих, адже адміністрація (так звана) навряд чи читає тут щось, робить висновки в сторону покращення умов і тд.
Відпочивали з палаткою 9 днів, саме через декілька днів можна побачити всі недоліки в організації відпочинку. Самі відпочиваючі тут на форумі описують як відпочили що їли, яка вода... Просто смішно як що описуєте - то говоріть про умови, недоліки, позитиви, на що звернути увагу. Це буде більш корисніше прочитати ніж описувати яким кольором ножа нарізали закуску...
Ітак поїхали:
НЕДОЛІКИ :
- територія слабо освітлюється,а лампи які горять жеруть потужніть в 500 Вт (це так для адмністації), при зборі дані зеленим чоловічком та касиром - кажу поставте енергоеконом, дотягніть кругом світло і люди потяґнуться. Реакція - ноль.замість щоб вислухати - оскаржують, розповідають про тяжке дитинство, навпаки зробили б книгу побажать( в самих клепки нема) не доганяють що живем в 21 ст.;
- незрозуміло сам принцип там господарювання, чи хтось там взагалі цікавиться нарощуванням побуту і тд. Як приклад: в огорожі дирища десятилітні рамки паркану з боку пансіонату "Шатські озера" "вросли" в землю ще за часів Хрущова і як наслідок територія прохідна для всіх неформальних елементів,власний пляж до кінця не обладнаний, всічерез ці дири проходять і проїзжають на пляж сусіднього гасподаря де яблуку ніде впасти.
- оскільки територія мало освітлена, прохідна, - при черговому зборі бабла кажу - поставили б хоча б одну камеру та поцепили б 10 табличок що велдеться віденагляд - хапаються за голову.... короче камянний вік.
- окремо зупинюсь на ганделику типу " вулик" який працює цілодобово, відповідно шум, гам, тупі пяні розборки - як наслідок неодноразово чути як сваряться мами що діти сплять, а "адміністрації" похер..... Пиво хлищуть - до туалету далеко.... робліть висновки... Даєте дозвіл на встановлення - нехай ставлять поруч біотуалет. Та що говорити - сама буда зеленого чоловічка при вїзді заросша, фонарь розбитий, контактних телефонів ні медецини, ні нової поліції немає,короче судіть самі. Це все одним словом називається -БАРДАК.;

- Вода. Народ - якого дідька судите про воду що вона технічна? Ви аналізи її робили? Табличка СЕС вісить ? - НІ. Раз пахне трубами(іржою) не говориться що вона технічна. Після кіпятіння запаху нема,осад не випадає. Питання? Не будьте балаболами.(для інф. - одна скважина біля 70 м., друга - 36 м.). Так що вода НОРМАЛЬНА. Пив сирою ср..ка не напала. (це для Вас пише людина яка має пряме відношення до використання води.);

- Туалети. вивіз сміття (баки)- як для сельськой местности - оцінка - 5. (хто крутить носом що не ФРАНЦІЯ- прихоплюйте протигаз).;

- Територія. Невчасно прибирається після вибуття відпочиваючих, є нажаль ітам також "вихованих". А була б камера- бачить типа охоронець що контора з"їзжає..... - прийди проконтролюй... Все розраховано на порядного клієнта.

- Сервіс. Багато нарікань що відстуній літній душ. Можливо зажирно для всіх, все впирається в гроші..але знов при черговому зборі плати за місце - кажу до касасира - зробліть хоть для жінок , підпишіть - "ДУШ ДЛЯ ЖІНОК" і ніякий поважаючий себе мужчична туда не сунеться --а жінкам а потім і нам приємно.....)))). І тільки з 4-го разу я вкурив що я розмовляю з людьми далекими від маркетингу, щоб перш як заробити - вложи копійчину. СОВОК є СОВОК. Буду виходити на адекватних з ОДА та упрвління культури з питань туризму та спорту. Що треба зробити? Загнать на відпочинок в палатку відповідного начальника управління і побачте... все буде на місцях.
Дорога. В самому палаточному містечку до сміттєвих баків -5 балів. А от в сторону дир в паркані ближче до пляжу - дороги ноль. При першому дощі - машини буксують, гряззю обкидає і з чиєюсь матерью.... водій покидає РЕКРЕАЦІЙНИЙ ЦЕНТР виживання..))).Що саме цікаво - що за стільки років ніхто з "зелених" недожене що треба зробити водовідвід, прокопати канаву, справа 4-х люд./годин. 5-й раз уже нічого для них не пропонував - безтолку.
Харчування. Раджу брати мах. мясних продутів на відпочинок з собою в холодильниках . Ціни на все не відповідають сервісу надання послуг. Пончик напевно має націнку 300 відсоків.
Тепер самі вдумайтесь в круту назву "РЕКРЕАЦІЙНИЙ".))))

Поради:
- не розміщайтесь близько генделиків- безсонні ночі забезпечені.;
- не розміщайтесь проблизу дороги - є шанс деякої категорії попасти до вас на ночліг в палатку, особливо та яка сидить біля генделиків. А як зупинились - то огороджуйтесь канатом, (колючим дротом краще...))).
ВИСНОВОК:
-чи варто приїзжати - так ВАРТО !!!
- привітливі люди, взаємоповага по сусідству, один одного підтримує. Природа людей зближує.
- дуже багато відпочиваючих з малими дітьми.
САме позитивний настрій з спілкування людьми та природою якось нівелює оцей описаний бардак.

На наступний рік поїдемо знову.

3
Володимир   14.08.2016, 19:12
Оцінка

Оцінка 3

4
Александр   28.07.2016, 15:23
Отдых, Кемпинг, палаточный городок Рекреационный пункт "Незабудка"

Всем привет! Позавчера приехали с отдыха( оз. Свитязь, палаточный городок Незабудка). Отдыхали семьёй(2 вззрослых + ребёнок 13 лет ) с палатками неделю, впечатлений море. Палаточный городок большой, можно выбрать место на поляне или в лесу, поближе к озеру или подальше, на солнце или в тени. Люди постоянно меняются, одни уезжают, другие приезжают. С водой не всё так просто, в колонках вода техническая лучше не пить, а вот помыть посуду, руки. ноги, нагреть помыть голову -подойдёт. Питьевую лучше брать у четы старичков из колодца, что живут рядом с баром" Карабас-Барабас". Туалеты есть по всему кемпингу, а вот с кабинками для переодевания и душем проблема - их нет !!! Вся семья переодевалась в палатке поочереди, зато екстрим!:) Места для костров и мангалов есть, но мангал лучше взять с собой. С дровами проблема -надо или покупать по 35-40 гр за вязанку(хватает на сутки) или добывать самим. Во втором случае лучше идти за дорогу, там лес лиственный и есть сушняк. Перед поездкой купили ручную цепную пилу для туристов и взяли маленький топорик, сами заготавливали дрова( 18-23 см брёвна резали со свистом:)). Цены за место для палатки на 3 чел. -20 гр., 4 чел.-30 гр., автомобиль -20 гр., бус -30,40 гр. Местные жители постоянно носят пирожки, трубочки(начинка разная, цена 10 гр), кукурузу -12-15гр. Обедов небыло. Взяли с собой сумку холодильник+ 4 аккумулятора холода. 2 ложили в сумку - 2 других в морозильную камеру с мороженным( через 10 часов меняли местами). В итоге мясо хранилось 4 дня в жару.все продукты брали с собой или ездили за ними в Шацк(там самые низкие цены). Билет в Шацк 5 гр. Забронировать место невозможно, просто приезжаете и выбираете.

5
Таняша   20.07.2016, 19:40
отдых на о.свитязь

каждый год ездим с Бреста в палаточный городок Незабудка.очень там нравится..приемлемые цены : за палатку и авто по 20 грн в сутки. очень вкусные,большие пирожки с разными начинками.....оболденное озеро..чистейшее...но не всегда теплое изза того что бьют источники...как говорят..ссобой брать все...дрова по 35-40 грн покупали...планируем поехать в этом году еще раз..за прошлый год были там 3 раза)))

5
Людмила   08.07.2016, 12:43
Бронь

Підскажіть, будь ласка, як можна забронювати місце на 30 липня для 55 чоловік. І яка вартість у 2016 році

5
Артем   03.07.2016, 10:04
Багатя

Чи є мангали ? Чи потрібно брати з собою, підскажіть будь ласка.

5
Стас   30.06.2016, 17:17
фото

Скиньте пару фотографій кемпінгу
Багато в липні людей ?

5
Елена   27.06.2016, 16:25
Їжа

Ну щож після двох тижнів відпочинку можу сказати, що харчувалися ми у кіосках та у жіночок. Але для вас хочу порекомендувати Вікторію ,вона носить вареники із дріжджового тіста смачнючі!!!
Начинка різна від вареників із картоплею до вареників із чорницею. Ціна у минулому році була 25 грн за порцію, порція велика.Вікторія на вигляд охайна тому ми не боялися давати вареники своїм дітям. ГАРНОГО ВАМ ВІДПОЧИНКУ)

P.S. Відпочивали ми в минулому році.

5
сергій   17.06.2016, 16:59
отдих

Добрий день,подскажіть будласка,коли краще їхати

4
лена   12.06.2016, 10:36
Ціни в незабудці на 2016 рік

Хто був в цьому році в Незабудці? Скажіть ціну на проживання.

5
Іванна   09.05.2016, 09:32
відпочинок із собакою

Так як не знайшла рубрики питання, запитую таким чином!!!
Чи є можливість приїхати із собацюрою (французький бульдог, 10кг, 30см зросту, вет.паспорт є)???? Дякую за відповідь!

5
Роман   05.08.2015, 12:33
Дорога

Підкажіть як добратися з Світязю до самої "Незабудки"

5
Анна   05.08.2015, 09:45
Приготування їжї

Добрий день, підкажіть щодо місця для приготування їжі, там є місця під багаття чи необхідно з собою брати балон гасовий або мангал?

5
Наталя   05.08.2015, 06:38
відпочнок

Дуже сподобалось відпочивати в Незабудці. Пляж супер, ціни в магазинах помірні. Один мінус лише в тулетах, їх дійсно потрібно частіше і краще прибирати, тому що неможливо в них зайти (запах виїдає очі). Але цього року знову збираємося туди на декілька днів.

5
Давид   13.07.2015, 18:19
відпочинок

Хочем приїхати з сім'єю. Маєм палатку і треба кудись поставити автомобіль. Скажіть будь ласка до кого треба їхати. Дякую.

5
Борис   13.07.2015, 09:30
кемпинг супер

Кемпинг супер, бытовые условия на хорошем уровне, с питанием нет проблем хочешь готовь сам или как м ходи в кафешки при везде первое кафе с зонтиком "ОБОЛОНЬ" готовят очень вкусно мы приезжали с ребенком ходили только к ним, разговорились с хозяйкой (зовут Инна) она приехала с двумя детьми, что готовит для гостей темже кормит и своих детей я считаю это лучший показатель качества еды и санитарных условий.

5
Ігор   13.04.2015, 06:10
відпочинок

Відпочинок в незабутці просто супер. ми вже їздимо туди 5 років підряд на 1.5 - 2 тижні. тереторія просто супер. до озера іти 5-7хв. мобільні телефони, фонарики та іншу техніку яку треба зарядити можна на пості охорони, або в пивних павільйончиках. відпочинок з маленькими дітьми просто клас, тому що непереживаєш що дитина маленька зайде на глибину, деколи дорослий змучєтьс бігти до глибини, а дитина тим більше. на пляжі чисто, жіночки носять цілий день пончики, доречі дуже смачні, таранку, семкі, і.т.д. Одним словом ми з дружиною радимо Їхати з сімєю, компанією відпочивати. тільки хочу зробити зауваження адміністрації Палатового містечка Незабутка, нарахунок туалетів. (ЩЕ З ПОНЕДІЛКА ДО СЕРЕДИ В ТУАЛЕТ БІЛЬШ МЕНШ МОЖНА СХОДИТИ, А З СЕРЕДИ ПО НЕДІЛЮ НА НОГИ ТРЕБА БРАТИ КІРЗОВІ ЧОБОТИ, ГУМАКИ. А НА ГОЛОВУ ПРОТИВОГАЗ щоб сходити в туалет. ЗА ЦЕ ВАМ ОЦІНКА -5. ) ПРИЙМІТЬ МІРИ БУДЬ ЛАСКА. ДЯКУЮ ВАМ НАПЕРЕД. ЦЬОГО РОКУ ТАКОЖ ЗУСТРІНЕМОСЯ НА НЕЗАБУТЦІ. вітання зі Львова

5
Levis_Dettendorfer   21.10.2014, 21:34
Інформація та відповіді на серпень 2014

В порівнянні з "кемпінгами" в Криму - кемпінг "Незабудка" просто зе бест.
Територія достатньо велика, броні звісно ніякої нема, вибираєте на свій смак: можна стати ближче до води(3 хв ходьби), але тут і людей побільше, а можна поставити намет і подалі, де малолюдно(10-15 хв до пляжу). Поза межами кемпінгу ставити палатку не варто, кажуть штрафують.
Вода, як і писалось раніше, технічна, краще привозити з собою.Але при потребі можна і на ній щось зварити, навіть чай закип*ятити. Ми так і робили, коли привезена закінчилась- і все гуд, нікого не скосила "швидка Настя".
До речі, про WC - в порівнянні з тими ж кримськими кемпінгами-також непогано. Правда, в кабіні краще не дихати)))Проте достатньо чисто.
А от в порівнянні з австрійськими кемпінгами -не то що пральних машинок,-немає ні електрики, ні душових кабінок.На жаль...Але мобільний зарядити можна в ларьку, що біля центрального в*їзду.В цьому ж ларьку можна прикупити пиво, печиво і т.д. І власне тут можна купити дрова(1 мішок-40 грн.), так як назбирати дров на нормальне багаття просто нереально.
Щодо оплати - то її збирають працівники кемпінгу близько 7-8 години кожного вечора.Тобто ціни, які тут вказані-це ціни за одну ночівлю(альтанки безплатні). Ми умудрились домовитись за половину оплати за весь період, так що є сенс поторгуватись))) Або тупо закривати авто і палатки- і йти ввечері на пляж-навряд чи попадеться якийсь принциповий працівник, що буде вас чекати, щоб зібрати пару десятків грн)))
Рибалити можна тільки з човна, з берега неможливо, так як мілко та чиста вода. Проте саме цей аспект буде перевагою при відпочинку з малими спиногризами).
Ну і про легендарних шацьких комарів-ми за чотири доби не бачили жодного!Повезло напевно)))
Отож, якщо зафортило з погодою-можна прекрасно відпочити, чого і всім бажаю!!!

5
Анастасия   07.08.2014, 05:51
Наличие душа,электричества

Здравствуйте подскажите пожалуйста есть ли душ и элекстричество на территории кемпинга?

5
Роман   27.07.2014, 22:53
відпочинок

Скажіть будь-ласка чи можливо поставити палатку подальше від загального кемпінгу ?

5
Аня   02.07.2014, 18:46
відпочинок

Скажіть будь-ласка плата за палатку і машину - це за добу ???

4
Юрій   26.06.2014, 13:43
Ответи

На території є колонка. Вода технічна. Бажано брати з собою лопатку щоб обкопати палатку як буде дощ води багато сокиру дров там можна багато знайти або купити територія велика. Туалети ніби чистять але запах біля них неприємний.
Я відпочивав не один раз тут мені і моїм друзям було нормально. Є одне прохання знизити трішки ціни за палатку і авто.У теплі вихідні дні людей дуже багато тому раджу приїздити в четвер і займати найкраще місце біля беседок столів чи лавочок. Дякую і всім приємного відпочинку

5
Олексій   23.06.2014, 08:15
Загальні питання

Скажіть будь ласка як обстоять справи з питною водою, туалетом, душем.
Чи є можливість приїхати з собакою (овчарка, дуже чемна, поводок, намордник, ошійник та веткнижка наявні).
Заздалегідь дякую за відповідь.

5
елена   29.12.2013, 02:01
зарядка мобилки, душ

Хотим приехать в начале июня две семьи (4 взр+2р). Интересует есть ли на территории душ, туалет, а также можно ли зарядить хотя бы мобильный.

5
Андрій   21.07.2013, 23:08
Загальні питання

Доброго дня! Хочемо до Вас приїхати і одразу ж є декілька питань - чи є якесь джерело електроенергії (розетка) і чи можливо прийняти душ? Наперед дякую за відповідь.

5
Андрей   17.07.2013, 22:40
Ответ

Наталья, брони нету) поприезду ищите себе место в городке) територия большая так что не переживайте) найдете)

5
Наталия   10.07.2013, 11:48
Никто не отвечает

Добрый день! Как можно забронировать место под палатку и автомобиль? Пишу уже второй раз, но никто не отвечает.

5
Наталия   02.07.2013, 16:41
Бронь

Возможно ли забронировать место ( не многолюдное, так-как есть небольшая собачка) с 20.07.13 по 30.07.13?

1
Андрей   17.05.2013, 11:49
отдых

Подскажите пожалуйста как можна забронировать место на начало июля?

5
Станислав   10.08.2012, 15:04
Отдых

Природа потрясающая.Вода огонь,для детей вообще прекрасно.Люди добрые,пирожки вкусные,вообщем все ок.Жаль что с погодой в Волынской области не всегда хорошо,заблаговременно выбирайте погоду.Чудесная кемпинг зона на територии *Незабудка*

Добавить отзыв

Ваше имя:

Ваш e-mail (будет скрыт):

Тема отзыва:

Оценка: 1   2   3   4   5  

Текст отзыва:

Проверочный код:
 Показать другую картинку



© 2009-2024 SHACKIE-OZERA.COM.UA: Отдых на Шацких озерах с палатками, озеро Свитязь - палаточный городок в с.Свитязь Незабудка

 

Отдых на Шацких озерах. При любом использовании материалов сайта ссылка на www.shackie-ozera.com.ua обязательна !